Klantenservice

Veelgestelde vragen

Met behulp van de meest gestelde vragen op deze pagina vind je het snelst een antwoord op je vraag.

Wij hanteren afhankelijk van het product een levertijd van 1 a 2 dagen. Mocht dit onverhoopt afwijken van de reguliere levertijd dan stellen wij je zsm hiervan op de hoogte. Wil je meer weten stuur dan een mail naar info@matrasbestellen.nl

Ja, het is wel verstandig om je topper regelmatig om te draaien zo krijgt jouw topper een zo lang mogelijke levensduur. Wij adviseren om je topper regelmatig om te draaien (minimaal 4x per jaar).

Tip van ons; als jij je bed verschoond kun je gelijk ook de topper even omdraaien. Leker makkelijk toch!

Dit kunt u aan ons doorgeven d.m.v. een mail te sturen naar info@matrasbestellen.nl. Geef hierbij het ordernummer, een omschrijving van het probleem en eventueel een foto hiervan. Zo kunnen wij het probleem het best behandelen en komen wij zo snel mogelijk met een passende oplossing.

Dit ligt geheel af van wat voor een soort slaper je bent. Je slaaphouding is namelijk van invloed op hoe je hoofd ligt tijdens je slaap. Meestal is de houding die je hebt als je in slaap valt je reguliere slaaphouding. Ben je een “draaier” dan adviseren wij een flexibel hoofdkussen omdat je eigenlijk wel in elke houding in slaap kunt vallen. Dit kussen kun je dan naar wens “kneden” al gelang je slaaphouding op het moment is.

Over het algemeen kunnen we het type slaper indelen naar een rugslaper, een buikslaper of een zijslaper.

Wij zullen onze site nog aanvullen met de mogelijkheden van welk type kussens voor welk soort slaper geschikt is.

Molton is een opruwingsproces dat ervoor zorgt dat de stof (meestal katoen of polyester) een wollige en extra zacht oppervlak krijgt. Een extra bijkomend voordeel is dat het dan sterk vochtabsorberend oppervlak is geworden. Perfect dus om op te slapen doordat het luchtig is, lekker zacht aanvoelt en het lichaam langer koel houd. En los daarvan is het een extra bescherming voor de matras doordat het voorkomt dat vocht en vlekken doordringen tot het matras.

Dus ja, maak als u langer plezier wilt hebben van uw matras zeker gebruik van een molton matrashoes. Uw matras heeft hierdoor een langere levensduur.

Ik heb een vraag over een bestelling

Ik heb een vraag over een product

Ik heb een vraag over persoonlijk advies

Foto showroom Dexitex

Ik heb een vraag over een bestelling

Als je toch nog iets aan je bestelling wil aanpassen geef dit dan zo spoedig mogelijk aan. Het liefst nog op de zelfde dag. Stuur dan een mail naar info@matrasbestellen.nl en vermeld daarin wat de aanpassing van de bestelling is, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Wel graag je telefoonnummer vermelden in je mail.

Als je bestelling bij ons binnenkomt, nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak voor het bezorgen. Welke dag en het tijdstip van bezorging overleggen we dan zodat we niet voor een dichte deur komen te staan.

Ik heb een vraag over een product

Ik heb een vraag over persoonlijk advies

Neem contact met ons op

Shopping cart

close