Over ons

Foto showroom Dexitex

Over ons

Dexitex.nl is een kwaliteitsproductgroep van www.matrasbestellen.nl. Wij zijn al meer dan 15 jaar werkzaam in de slaapkamerbranche. Door onze jarenlange ervaring in dit vakgebied weten wij welke producten voldoen aan onze eisen en welke wij dus ook kwalitatief geschikt vinden om te adviseren aan onze klanten.

Wij verkopen onze producten onder verschillende websites zodat wij voor al onze verschillende producten de juiste doelgroep kunnen aanspreken.

Op onze site www.matrasbestellen.nl kun je zoals de naam al doet vermoeden … matrassen, boxsprings en bedbodems bestellen. Uiteraard ook alle bij behorende artikelen zijn daar ook verkrijgbaar.

Heb je behoefde om ook lekker te slapen in je caravan of camper? Dan raden wij aan om op onze specialistische website te kijken voor maatwerk. Op www.matrasopmaatbestellen.nl kun je alle informatie vinden over matrassen in elke gewenste vorm en/of afmeting. Hiernaast leveren wij hiervoor ook molton matrashoezen die geschikt zijn voor maatwerk matrassen.

Met deze site van Dexitex leveren wij kwaliteitsproducten die wat ons betreft behoren tot de basics in de slaapkamer. Topdekmatrassen, molton matrashoezen, jerseyhoeslakens, kussens en dekbedden kun je hier snel, makkelijk en betrouwbaar bestellen.

Wij kunnen deze producten vanuit voorraad snel leveren zodat je snel kunt genieten van een goede nachtrust.

M.v.g. team Dexitex

Our Expertise

Use a past defeat as a motivator. Remind yourself you have nowhere to go except up as you have already been at the bottom.

Shopping cart

close