Over ons

Foto showroom Dexitex

Over ons

Dexitex.nl is een kwaliteitsproductgroep van www.matrasbestellen.nl. Wij zijn al meer dan 15 jaar werkzaam in de beddengoedbranche. Door onze jarenlange ervaring in dit vakgebied weten wij welke producten voldoen aan onze eisen en welke wij dus ook kwalitatief geschikt vinden om te adviseren aan onze klanten.

Bij Dexitex vinden we het erg belangrijk dat je thuis maar ook tijdens je vakantie een goede nachtrust hebt. Bij ons kun je naast onze Fransbed-, Queensbed-, en molton hoeslakens ook verschillende matrassoorten op maat laten maken. Klik op onze maatwerk banner op de homepagina op deze link www.matrasopmaatbestellen.nl Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod van dekbedden, topdekmatrassen, kussens en matrassen. Deze kunnen wij in de meeste gevallen leveren vanuit voorraad, dus lekker snel in huis!

Naast een goede nachtrust, staat kwaliteit ook hoog in het vaandel bij Dexitex. Daarom luisteren wij naar naar onze klanten en doen we ons uiterste best om mensen te helpen met problemen bij bestelling of geven we advies op maat.

Kortom, bij Dexitex ben je aan het juiste adres voor de beste nachtrust thuis of tijdens de vakanties.

 

Met vriendelijke groet,

Team Dexitex

 • Topper vlak

  Topper BAMBOO exclusive HR55 – 9 cm

  154,99274,99

  Topper BAMBOO exclusive Hr 55

  Bamboo heeft de perfecte eigenschap dat deze hoes heerlijk comfortabel en koel aanvoelt dus ideaal voor mensen welke veel transpireren

  Anti bacterieel en wasbaar

 • Topper vlak

  Topper BAMBOO exclusive NASA – 9 cm

  179,99284,99

  Topper BAMBOO exclusive NASA drukverlagend schuim

  Bamboovezel verwerkt in de tijk heeft de perfecte eigenschap dat deze hoes heerlijk comfortabel en koel aanvoelt dus ideaal voor mensen welke veel transpireren

  Ook de cell structuur van de nasa is open,dit icm de bamboo een heerlijke ventilerende topper!

 • Kussens

  Box-kussen Robijn – synthetisch

  25,99

  Synthetisch Box-kussen Robijn

  Robijn kussen. Synthetisch gevuld met holle vezel, zorgt voor goede ventilatie en ondersteuning.

 • Dekbedden

  4 Seizoenen dekbed – 90% ganzendons

  189,99379,99

Winkelwagen

close