Over ons

Foto showroom Dexitex

Over ons

Dexitex.nl is een kwaliteitsproductgroep van www.matrasbestellen.nl. Wij zijn al meer dan 15 jaar werkzaam in de beddengoedbranche. Door onze jarenlange ervaring in dit vakgebied weten wij welke producten voldoen aan onze eisen en welke wij dus ook kwalitatief geschikt vinden om te adviseren aan onze klanten.

Bij Dexitex vinden we het erg belangrijk dat je thuis maar ook tijdens je vakantie een goede nachtrust hebt. Bij ons kun je naast onze Fransbed-, Queensbed-, en molton hoeslakens ook verschillende matrassoorten op maat laten maken. Klik op onze maatwerk banner op de homepagina op deze link www.matrasopmaatbestellen.nl Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod van dekbedden, topdekmatrassen, kussens en matrassen. Deze kunnen wij in de meeste gevallen leveren vanuit voorraad, dus lekker snel in huis!

Naast een goede nachtrust, staat kwaliteit ook hoog in het vaandel bij Dexitex. Daarom luisteren wij naar naar onze klanten en doen we ons uiterste best om mensen te helpen met problemen bij bestelling of geven we advies op maat.

Kortom, bij Dexitex ben je aan het juiste adres voor de beste nachtrust thuis of tijdens de vakanties.

 

Met vriendelijke groet,

Team Dexitex

Shopping cart

close